„Hogyan használhatom a videokonferencia felvétel szolgáltatást?” változatai közötti eltérés

Innen: KIFÜ Wiki
(Új oldal, tartalma: „Lásd: MCU foglalási rendszer”)
 
 
(3 közbenső módosítás, amit egy másik szerkesztő végzett, nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
Lásd: [[Hu-faq-niifmcu|MCU foglalási rendszer]]
+
A videokonferencia felvétel szolgáltatás segítségével egy [[Hu-faq-niifmcu|lefoglalt MCU konferencia]] rögzítésre kerül, így az a konferencia végeztével megtekinthető és letölthető. A konferenciával egyidőben live streaming szolgáltatásra is van lehetőség, így ha ön nem résztvevője a konferenciának, vagy nincs lehetősége bekapcsolódni, viszont szeretné követni az ott történteket, erre megvan a lehetősége a megfelelő opció kiválasztásával.
 +
 
 +
A rögzítéssel kapcsolatos opciókat (csak felvétel, vagy felvétel és live streaming) az MCU konferencia foglalásánál adhatja meg.
 +
 
 +
Lásd még: [[Hu-faq-niifmcu|MCU foglalási rendszer]]
 +
 
 +
[[Category: VVC]]

A lap jelenlegi, 2013. február 25., 15:24-kori változata

A videokonferencia felvétel szolgáltatás segítségével egy lefoglalt MCU konferencia rögzítésre kerül, így az a konferencia végeztével megtekinthető és letölthető. A konferenciával egyidőben live streaming szolgáltatásra is van lehetőség, így ha ön nem résztvevője a konferenciának, vagy nincs lehetősége bekapcsolódni, viszont szeretné követni az ott történteket, erre megvan a lehetősége a megfelelő opció kiválasztásával.

A rögzítéssel kapcsolatos opciókat (csak felvétel, vagy felvétel és live streaming) az MCU konferencia foglalásánál adhatja meg.

Lásd még: MCU foglalási rendszer