Level0509

Innen: KIFÜ Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Nullaegy(AT)niif.hu (vitalap | szerkesztései) 2019. július 12., 06:30-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Kedves Partnerünk!

A KIFÜ webhosting környezetét rövidesen frissíteni fogjuk. Az ebből eredő legfontosabb változás, hogy a 2019-ben hivatalosan már nem támogatott 5.6-os verziójú PHP helyett a továbbiakban a 7.0-ás verzió lesz elérhető.

Nyilvántartásunk szerint Ön az alábbi oldal üzemeltetője:

<az ön weboldala>

Arra kérjük, hogy tesztelje le weboldalát a megújított környezetben, és esetleges észrevételeit ezen levélre válaszolva juttassa el hozzánk. A tesztelésre használható cím:

http://<az ön weboldala>:81 vagy

https://<az ön weboldala>:444

Teszteléskor vegye figyelembe, hogy amennyiben az oldala abszolút hivatkozásokat vagy átirányításokat használ, előfordulhat, hogy egyes erőforrásokat a hagyományos környezetből használ annak ellenére, hogy a lekérést Ön a tesztcímmel indította. Erre utalhat például, ha valamely oldal betöltése után már nem szerepel a tesztcímre jellemző portszám (:81 illetve :444) a böngészője címsorában.

Előfordulhat továbbá, hogy egy szigorú munkakelyi tűzfal vagy proxy megakadályozza Önt az alternatív portok elérésében. Ebben az esetben kérjen segítséget rendszergazdájától.

Amennyiben 2019-06-09-ig nem kapunk választ Öntől erre a levélre, úgy tekintjük, hogy oldala készen áll a korszerűsített kiszolgálói környezetben történő használatra.

Üdvözlettel: Webhosting csapat KIFÜ