Hu-faq-panalogue

Innen: KIFÜ Wiki

Hogy lehet analóg telefont csatlakoztatni a Polycom ViewStation FX eszközhöz?

A berendezés hátulján találunk egy telefon aljzatot, amelyet normál telefonkábellel a fali telefonaljzathoz csatlakoztathatunk (ugyan úgy, mintha egy telefon lenne a videokonferencia végberendezés), így nem szükséges a tárgyalóteremben még egy telefonkészülék elhelyezése.

Navigáljunk a Polycom ViewStation FX alap képernyőjén (TV-képernyőt utánzó ábra ill. négy ikon a képernyőn) a jobb alsó Call Type ikonra, majd a Telephone Call ikonra. Itt megjelenik egy szokványos telefont utánozó grafikus felület, amelynek segítségével hívásokat kezdeményezhetünk. A kagylót a végrehajtás gomb (a négy navigáló gomb között helyezkedik el) megnyomásával emelhetjük fel, ekkor tárcsahangot kell hallanunk. Ezekután a telefonálásnál megszokott módon kell eljárnunk: billentyűzzük be a kíván számot és nyomjuk meg a Call gombot a távirányítón.

Figyelem! A beépített analóg telefonnal Ön a nyilvános kapcsolt telefonhálózaton telefonál az érvényben lévű hívószámoknak megfelelően. Természetesen az Ön telefonszolgáltatója a hívás díját számlázni fogja az intézménynek.