Hu-faq-vcr

Innen: KIFÜ Wiki

Hogyan csatlakoztatható felvevő/lejátszó egység (VHS videomagnó, DVD lejatszo, PC + capture kártya) a Polycom ViewStation FX ill. a Polycom VSX 7000 eszközhöz?

Mindkét eszköz képes külső video- ill. az ehhez csatlakozó hangjelet fogadni bármely video- és audiokimenettel rendelkező berendezéstől, tehát a lehetőségek nem merülnek ki a felsorolt három eszközben. Kérjük ellenörizze az egyes eszközök felhasználói könyvében, hogy mi a csatlakoztatás pontos módja, a szükséges kábeleket megtalálja az eszközök mellé adott kábel-készletben (3-as RCA csatlakozó).

A Polycom ViewStation eszköz rendelkezik szeparált videofelvevő kimenettel is (3-as RCA kimenet), a menüben állítható, hogy milyen képet adjon ki az eszköz ezen a kimeneten:

Admin Setup -> Video/Cameras -> VCR menü
VCR Record Source: Auto / Near (közeli kép) / Far (távoli végpont kép)

A Polycom VSX 7000 eszköz esetében valamelyik általános video kimenet (pl. TV csatlakoztatása RCA-val, a mellette lévő, ezzel megegyező funkcionalitású S-Video a videofelvevőbe csatlakozik).

A Polycom ViewStation FX készülék esetében alapállásban (főkamera képe látható) ill. videokonferencia közben a Near gomb segítségével választhatunk a videobemenetek közül. A Polycom VSX 7000 eszköznél a bemenetek közötti választásra a Camera nyomógomb szolgál.